DiJo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 siemka :) Raz na jakiś czas lubie sobie zjeść pizze rigi (gotowa, tylko grzeba zagrzać w piekarniku). Naogół kupuje domową. Zawsze na środku jest jajko. Ostatnio zaczeło mnie zastanawiać jak oni te jajka robią. Zawsze jest taki sam plasterek, z żółtkiem. Nigdy nie trafiłem na mniejsze żółtko etc ;) Niewiecie czy to są prawdziwe jajka (jak tak, to co robią z resztą? :| jeden plasterek z całego jajka?) czy może jakieś sztuczne/formowane? :P Smakuje jak normalne jajeczko =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja bym tam wolał nie wiedzieć... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Jak kupuje mrozonke staram sie tej riggi nie kupowac, a jak juz taka byla to jajko wyrzucalem :) W ogole to smakuje jak jajko? :D Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 jak smakuje to jedz i nie pytaj, bo jak sie dowiesz co to może być na prawdę to wszelkie chęci odejdą ;) bo pewnie normalne jajka to to nie są :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gotuja na twardo i dodaja do pizzy? Swoja droga.. takie jajka w zapiekankach(jadałem zazwyczaj na chlebie) to super pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja kiedyś we Włoszech jadłem pizze z jajkiem,na gorąco prosto z pieca byla super,jajko się lekko rozpływało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 pizza z jajkiem, bo zaraz pawia puszczę :| ja kiedys jadłem też we Włoszech pizze z owocami morza to myślałem, że sie porzygam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 fuu mam uraz z dziecinstwa do pizzy z jajkiem.. moja mama kiedys taka robila.. byla fe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 To jest "wyrob jajko podobny" :] . Wyglada to mniej wiecej jak rolada (prostopadloscian szerszy niz wyzszy) i tnie sie to w plasterki. Z czego i jak to robia nie chce wiedziec, zreszta nigdy takiego swinstwa nie jem. Typowy fast food. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 pozwole sobie skorzystac z linka umieszczonego w topiscu smiechu :] http://pic.phyrefile.com/2007/12/21/1179771443355.jpg masz odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja kiedyś we Włoszech jadłem pizze z jajkiem,na gorąco prosto z pieca byla super,jajko się lekko rozpływało. Moim zdaniem we Włoszech pizza jest najgorsza, jak tam jadałem to i te szynki i inne dodatki masakra, najlepsze są moim zdaniem w Chorwacji i w PL Dagrasso bardzo samkuje oraz San Marcano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Pewno masz szczęście i akurat zawsze Ci się trafi to ze środka. Resztę jajka używają w innych swoich produktach, gdzie nie ma to znaczenia. Raz na jakiś czas lubie sobie zjeść pizze rigi. Zawsze na środku jest jajko.Pizza z jajkiem- za takie coś powinna być kara śmierci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...