Sly Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 ...zestawu z e2160 @fsb 333? Dodam, ze zupelnie "nie jestem" w temacie o/c nowych prockow 2core intela. Stad 2 pytanie: ram powinno sie dawac 1:1 z fsb, czy jest to bez znaczenia? Co do ramu, to najbardziej pasowalyby mi bezposrednie linki do aukcji na allegro. co sadzicie o tej: http://www.allegro.pl/item278591043_selekc...67_elpida_.html bedzie dzialac w dualu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 co sadzicie o tej: http://www.allegro.pl/item278591043_selekc...67_elpida_.html bedzie dzialac w dualu? Szkoda ze nie dopisal na czym ta selekcja polega :blink: Chcesz 1gb czy 2gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) No wlasnie. Jak selekcja, to logicznym byloby, ze pod prace w dualu.. Tyle, ze nic na ten temat nie napisal. 2x1gb ma byc. doczytalem - selekcja polega na tym, ze wybierane sa kosci na elpidach. btw. jak to poznac? Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Sly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jest na nich napisane Elpida . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sly Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Moze ktos moglby mi odpowiedziec na pytania z 1 posta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Moze ktos moglby mi odpowiedziec na pytania z 1 posta? Jakbyś je zadał w odpowiednim dziale (co kupić?) to pewnie tak. Pamięci można poszczać 1:! i jak tylko chcesz, tyle ile będzie ci pasować, tyle ustawisz, zależy jakie fsb i jak pamięci się podkręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...