mkowal Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Mam kompa: AMD Athlon 2500+ Asrock K7S8X Goodram 512 mb Elixir 256 mb Ati Radeon 9600 SE (HIS) Zasilka 300 W (Techmaster chyba) Dysk IDE 80 GB Nagrywarka DVD LG na IDE Nagrywarka CD Samsung na IDE Co w tym zmienić, mogę to sprzedać i mogę dołożyć do interesu tylko żeby to nie była zbyt wielka kwota, Co kupić, komp ma być do gier, internetu, oglądania filmów(przy podpiętym telewizorze) itp. Proszę o jakieś propozycje, w których będę mógł pózniej coś dokupić, żeby ulepszyć go, nie musi być supeer szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 hm.. sprzedac wszystko oprocz dysku i nagrywarek. wtedy w zaleznosci od funduszy wybierac sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Popatrz sobie na allegro jakie podzespoły osiągają ceny (pododawaj sobie do obserwowanych) , jak będziesz miał rozeznanie - zdecyduj :) Sam stanąłem przed takim wyborem ... jestem na Socket A ... jutro pewnie będę już mógł montować platformę INTEL'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co myślicie o Gigabyte GA-946-S3 i do tego np. Intel Core 2 Duo e4500, e4300 i do tego jaka tania karta na początek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 i do tego np. Intel Core 2 Duo e4500, e4300 Wystarczy E2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tania karta? jakis uzywany 7600GS badz nawet 7300 na start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikla91 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 sam jeszcze 3 tyg. temu miałem K7S8X i 2500+ ;] Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem e2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 A co myślicie o tej płycie ECS NFORCE 570 SLIT-A czyli do tego bym wziął tego e2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Nie bierz nic co nazywa sie ECS. Lepiej dopłacić do Gigabyta P31 DS3L. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...