Agrest Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Witam nie ukrywam że mam poważny problem z wyborem monitora początkowo uległem czarowi Dell 2007 FP potem HP LP1965 niestety obydwa modele nie są dostępne u mnie w mieście :mur: jednak znalazłem w necie coś ciekawego przynajmniej według informacji na tej stronie http://axofiber.no-ip.org/inside/monitor.lcd.panels.htm takie cudo http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...20_AL2023A.html wg informacji matryca S-PVa - jednak w sklepach występują dwie wersje AL2023A AL2023C nie mam pojęcia czym się różnią oraz sklepy przedstawiają je jako TN-ki a producent podaje sprzeczne informacje?? zgłupiałem do reszty... proszę o pomoc - może nie kombinować tylko zamówić HP LP 1965 (przynajmniej wiem że jest tam PMVA)?? POMOCY !!! Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Agrest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) W acerach najważniejszy jest kod produktu, z tego co wiem pierwsze Al2023 były na PMVA, a teraz to juz TNki Strona ACER.pl podaje bardzo często błędne informacje, było to udowodnione nie raz... Nie licz ze za 1000zł kupisz SPVA ;) Podaje za niemiecką wyszukiwarką: ACER AL2023 ET.L670B.017 PMVA ACER AL2023A ET.L670B.045 TN ACER AL2023C ET.D23RZ.C02 TN + dynamiczny kontrast Edytowane 4 Grudnia 2007 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 eh czyli kupię HP ... szkoda że się nie zdecydowałem jak kupowałeś Gatewaya :( też wtedy się zastanawiałem nad nim.... ale nic decyduję się na HP (póki jeszcze są na PMVA :|) i chyba wezmę w siriusie ze względu na gwarancję na piksle ;) P.S. dzięki Mirek za szybką odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...