ChubbChubb Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Znajomy chce zakupic sobie grafe , prosze zatem o propozycje. On sam zastanawia sie nad 7300GT DDR3, a ja po prostu nie wiem :) czy to dobre czy nie. Aha aktualnie posiada Radeon 9700 256 MB 256 bit Edytowane 3 Grudnia 2007 przez ChubbChubb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Podaj konfigurację komputera, w którym będzie umieszczona owa karta :) To bardzo ułatwi dobór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 MSI NEO 2 Celeron 2,4 GHz 512 MB DR1 Ramu PC4000 Radeon 9700 256 MB 256 bit Ram dokupi do 1GB minimum W razie dalszych pytan o config bede edytowal tego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 przy celeronie nie ma sensu zmieniac grafy... niech zbiera i kupi jakiegos E2140 i wtedy jakas sensowna grafe, ale cos lepszego niz 7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANA Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja właśnie przesiadam się na PCI-E więc sprzedaję dotychczasową kartę na AGPx8 Palit 7600GE SONIC (256Mb DDR3 1,4ns). Jest o niebo lepsza od omawianych tu wcześniej, więc polecam ją z czystym sumieniem. Oto linka do licytacji: AGP PALIT 7600GS 256MB DDR3 (1,4ns) SONIC -BCM-. Dodam jeszcze, że takie gry jak Wiedźmin czy NFS ProStreet to dla tej karty nie problem. Poza tym Palitem SONIC na AGPx8 warte uwagi tylko karty z serii 7900, ale to już inny przedział cenowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChubbChubb Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 To ma byc "prezent" dla niego :) wiec uzywki niestety nie wchodza w gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANA Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie napisałeś, że ma być "ze sklepu". Używana jest 4 miesiące (gwarancja jeszcze na 20 miesięcy), stan idealny, a wydajność 3 X taka jak twoich "nówek". Sprzedaję wersję BOX czyli na prezent idealna :) Nie staram się sprzedać na siłę, lecz zaproponować coś dużo wydajniejszego w tej cenie. P.S. Jest duże zainteresowanie aukcją, więc niepotrzebna mi kryptoreklama, jeśli tak to wygląda to przepraszam. Jak zależy ci na "nówce" to mogę podać linkę do sklepu za 360zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 celek skutecznie zwolni każdą grafę :] 2600 pro ? jak chce pograć w ogóle - przydałoby się zmienić procka na co-kolwiek p4 + dołożyć ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...