cycek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam problem chce zakupic nowego procka Amd do 400Zł i niewim jakiego moja płyta.g K7VZA 3.0.pomuzcie:):) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja bym brał jakiegos 1700+ z dobrej serii a reszta zainwestował w jakies chlodzenie i wkrecił go 'troszke' ;) a reszte jeszcze można w jakąś niezłą bibe zainwestowac :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Na tej płycie to on wiele nie wyciśnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...