Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 sproboj domyc zeby po godzinie jazdy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Gdyby ten maluch miał normalną szybe i ospojlerowanie to by wygladal zapupiscie :D To znaczy i tak jest, ale byłby jeszcze bardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 btw on wazy 580 kg !!! 580 kg i 300KM Bmw Mxxx maja po 300 konioof ale waża kolo tony :) szukam tego filmiku szukam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jak znajdziesz koniecznie wrzuc, kolega ostatnio cos mi mowil o takim maluchu, ale nie chcialem mu wierzyc!! a to troche inny kaszlak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 RS, jak z g60 300KM?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nie moge znalezc n necie, ale mam na dysku, plik wazy 2.81 mb, jakby ktos mial ftp to moge podrzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nie moge znalezc n necie, ale mam na dysku, plik wazy 2.81 mb, jakby ktos mial ftp to moge podrzucic wyslij mi na mejla: przewodnik@627246.zapto.org to zamieszcze na www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja mam dwa filmiki jak ten kaszelek co zapodal Manial sciga sie z motorkiem i porszakiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 poszłoo moze makakus moglby wrzocic i Twoje filmiki na www :P ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nie moge znalezc n necie, ale mam na dysku, plik wazy 2.81 mb, jakby ktos mial ftp to moge podrzucic wyslij mi na mejla: przewodnik@627246.zapto.org to zamieszcze na www. Wysłąłem 8) Makakus'owi bardzo przednią pozycję filmową. Jak będzie tak uprzejmy i ją zamieści to też zobaczycie. Kaszlak vs. EVO VI. Kaszlak ten ze zdjęcia Maniala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 W temacie płodów krajowej motoryzacji: - znajomy pojechał polonezem do Francji. Francuzi dziwili się, otwierali wszystko, pomrukiwali, posapywali i w końcu spytali, czy sam to złożył. - inny we wczesnych latach 90 wziął syna i poloneza i wybrali się oba cwaj do Holandii. Jako że brak było keszu na hotele i burdele, kimali na parkingu. Obudziło ich pukanie w szybę. Jakiś Holender chciał wiedzieć, co to za dziwny pojazd i czy są z Rosji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 heh Cywa ten filmik tesz mam ;] narazie nie wysylam do makakus`a tych filmikow bo moze sie skrzynka zapchac... makakus jak napiszesz to je wysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 http://627246.zapto.org/tweak/krzys%2Ezip http://627246.zapto.org/tweak/PF126p%20vs%...Evo%20VI%2Empeg Narazie na dość wolnym serwie ;) po szkole przezuce na szybszy. a skrzynka ma nieskończoną pojemność, wiec bez obaw ;) cya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Podczas 'tournee' po wybrzeżu w ostatnie wakacje, widziałem "Krzysia" na żywo - wygląda niesamowicie, lepiej niż na zdjęciach. Największe zainteresowanie wzbudzał wśród Niemców. Chyba zawsze jest taki czyściutki i wypucowany :) Ale środek wyglądał inaczej niż na zdjęciach z linku - prawdopodobnie właściciel już zdążył przerobić 'kokpit'. Czytałem też o nim artykuł w lokalnej gazecie - tego malucha zrobił ojciec ku pamięci syna, który zginął w wypadku drogowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ten kabrio jest fajny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Paszczu tez cytalem ten badz inny artykul o tym Krzysiu... Syn z ojcem razem go zaczeli robic niestety tylko ojciec mogl go skonczyc... makakus filmiki zaraz posle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Filmy od bartool`a http://627246.zapto.org/tweak/126p%20Vs%20Bike%2Ezip http://627246.zapto.org/tweak/126p%20Vs%20...20Porsche%2Ezip A to odemnie ;) Przestroga dla tych co za szybko wchodzą w zakręty ;) http://627246.zapto.org/tweak/dach%20126p%2Eavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Tym razem nie wysylam filmu do makakus`a tylko podaje linka http://www.honda-rally.n-s.pl/filmy/maluch.ASF film z serii Na wirażu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Tym razem nie wysylam filmu do makakus`a tylko podaje linka DZięki, bo moja neostrada już ledwo zipie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 heh ten maluszek koloru "sraczkowatego: ;] co sie sciaga z porszaczkiem ma linik 1.9 TDI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 W ostatnich crash testach maluch wypadł tak samo jak mercedes. W jednym i drugim przypadku wszystko zatrzymało się na silniku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...