rgomez Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam szanownych speców.Sprzęt mam taki jak w podpisie. Pytanie moje jest takie - czy zmienić na s.775 z prockiem E2160 intela czy jednak dokupić ram do tego co mam i poczekać? ewentualnie zmienić grafę na agp tę co mam na inną.Kasy nie mam dużo, za to co mam teraz niewiele dostanę po sprzedaży. Co radzicie?Chodzi mi głównie o gry, bo do reszty to starcza.Nawet wiedżmin mi na tym idzie w miarę dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 zdecydowanie zmiana platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Za nic nie inwestuj w AGP (za drogo). Zmieniaj platformę. Albo teraz, albo za jakiś czas jak karty potanieją. Bardzo by się opłacało E2160 / P35 / 2GB ram / HD 3850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Na AGP to ty raczej już za wiele nie powojujesz. Może i ATI wyda 3850 na AGP ,ale tego to nikt nie wie. Tak naprawdę to ograniczeniem jest właśnie twoja płyta główna. Możesz tam wsadzić tam X2 ,ale to i tak IMO się nie opłaca. Sprzedaj płytę, procka, pamięć oraz grafikę. Do zbieraj i kup jakąś płytę na P35 np. MSI P35 Neo2 FR + e2160 + 2x1GB Kingston 667 na elpidach ,a do tego 8600 GT Palita (Sonic+). Zasilacz powinien wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dzięki.Jeśli chodzi o płytę to myślałem raczej oP31 na gigabycie tak chwalonym.Podobno dużej różnicy w wydajności nie ma a taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...