Yogi311 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Witam planuje zakup lapka do 3k pln. standardowe pytanie przy lapkach - jaka firma? CPU T5250 RAM 1GB minimum HDD 120GB GFX i tu problem. T5450/1GB/120GB/GF8600 liczę na szybką odpowiedz. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam planuje zakup lapka do 3k pln. standardowe pytanie przy lapkach - jaka firma? CPU T5250 RAM 1GB minimum HDD 120GB GFX i tu problem. T5450/1GB/120GB/GF8600 liczę na szybką odpowiedz. jak na gry troszke procek kiepski w wiedźmina nie pograsz:) Dziwi mnie ze włozyli do niego taka grafe mocna a procek słaby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 jak na gry troszke procek kiepski w wiedźmina nie pograsz:) Dziwi mnie ze włozyli do niego taka grafe mocna a procek słaby :) są różne wersje tego lapka, a grać to ja moge na #1 z siga :P no dobra to coś takiego tu mam imo bedzie sie bardziej oplacalo i od razu recka ajkas sie przypałętała T7100 recka teraz pytanie z mojej strony, proc pracuje na 800qpb memki 667 z tego co widze bez duala... wiec? przy ew zakupie mozna wymienic na 2x512? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 dzieki za nieudzielenie odpowiedzi na moje pyt ;] wybór padł na lapka z siga dzieki za nieudzielenie odpowiedzi na moje pyt ;] wybór padł na lapka z siga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 dzieki za nieudzielenie odpowiedzi na moje pyt ;] wybór padł na lapka z siga dzieki za nieudzielenie odpowiedzi na moje pyt ;] wybór padł na lapka z siga yyy wiesz.... nie codziennie wchodzę na to forum :) Miłej pracy na lapku pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 szybkie pytanka o FL90: - są problemy albo jakieś mankamenty w połączeniu FL90 + Win XP? - turbo memory dużo daje pod Vistą? - jaka jest różnica w wydajności pomiędzy kartą w wersji 256 a 512MB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakonnik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 1.FL pod xp czasem łapie kilkusekundowe freezy ale nie jest to uciążliwe, 2. nie wiem, 3. nie ma wielkiej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...