pere Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Witam. W tym temacie jestem początkujący. Mój komp to: C2D E6750 MSI NEO2-FIR RADEON X1950PRO zasilacz CORSAIR HX520 Buda NZXT Apollo Chciałbym do tego zestawu założyc chłodzenie wodne aby komp był "bezgłośny". Moglibyście mi coś zaproponowac jakis zestaw do 500zł i powiedziec co się wiąże z posiadaniem WC. Czy do WC musi byc jakies specjalne mobo i czy moje sie nada?? Edytowane 4 Grudnia 2007 przez pere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 przeczytaj poradnik! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 OMG. Cała strona wypełniona tymi tematami i jeszcze mu mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nastepnym razem raportujcie a nie tylko szerzycie postojebstwo w watkach do zamkniecia, k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...