LuZaczek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam durniaka jak w configu. CHcialbym go puscic na FSB 140 MHZ ale idzie tylko maksymalnie na 134MHZ. Czy jak obnize mnoznik dam rade z niego wydusic te 140 mhz. Durniak jest z serii AKCA chodzi teraz na napieciu 1.8 V. Czy zmniejszenie mnoznika wiaze sie z malowaniem mostkow??? Bo juz probowalem zmniejszyc ale dalej jest 6.5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam durniaka jak w configu. CHcialbym go puscic na FSB 140 MHZ ale idzie tylko maksymalnie na 134MHZ. Czy jak obnize mnoznik dam rade z niego wydusic te 140 mhz. Durniak jest z serii AKCA chodzi teraz na napieciu 1.8 V. Czy zmniejszenie mnoznika wiaze sie z malowaniem mostkow??? Bo juz probowalem zmniejszyc ale dalej jest 6.5.Skoro próbowałeś i nie działała zmiana mnożnika to musisz malowac (np. ołówkiem) mostki by mieć możliwość zmieniania mnożnika. Z tego co mi wiadomo tylko niektóre sztuki z d600 miały fabrycznie odblokowane mnożniki. A czy pójdzie na 140 lub więcej będzie głównie zależało do pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Boże, masz 100 postów i nie wiesz co zrobić żeby odblokować mnożnik??? Zamaluj wszystkie mostki z grupi L1, a tak na marginesie odsyłam do FAQ. A czy pójdzie/ nie pójdzie to nikt sie nie bedzie bawil we wróżkę, musisz sprawdzić sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 patrz na podpis ustaw na 1,85v ,tylko ja mam 8,5x110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Boże, masz 100 postów i nie wiesz co zrobić żeby odblokować mnożnik??? Zamaluj wszystkie mostki z grupi L1, a tak na marginesie odsyłam do FAQ. A czy pójdzie/ nie pójdzie to nikt sie nie bedzie bawil we wróżkę, musisz sprawdzić samWidze ze pewne osoby zle mnie odebraly lub moj opis byl malo czytelny. Ja sie tylko pytalem czy zeby ZMNIEJSZYM mnoznik 3ba tez malowac mostki? Ja sie nie pytalem jak to sie robi..... Wiec czytaj nastepnym razem dokladniej bo nabijanie postow nie jest celem tego FORUM! ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Zreszta chcialbym tylko dodac ze tacy ludzie jak: tomasir i KGB potrafia odpowiedziec a nawet potrafia doradzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...