Dzidekk Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Posiadam kartę graficzną GeForce FX5500. Mój problem polega na tym że po ostatnim formacie przy próbie włączenia jakiejkolwiek gry, gra się włącza ale cały czas jest czarny ekran choć słychać dźwięk. Pierwszy raz sie spotykam z takim problemem przed formatem wszystko śmigało elegancko.. Sterowniki najnowsze instalowane po kilka razy oczywiście z pomocą drive cleanera. Te Gry to m.in America's Army, 2Moons, FIFA 08 praktycznie we wszystkich mam ten problem oprocz gier w okienkach (Little Fighter 2,5). Jeżeli to coś zmieni to zamontowany został nowy dysk ale nie sądzę żeby to miało coś z tym wspólnego. Oto mój config AsRock 939Dual-Sata2 Athlon 64 x2 4200+ 2x 1GB GoodRam GeForce FX5500 - Palit I jakaś kupa zasilacz 450W (tak napisali :lol: ) Proszę o pomoc :cry: :cry: :cry: Edit : Problem rozwiązany - zainstalowanie sterowników w trybie awaryjnym pomogło.... Topic do zamknięcia Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Dzidekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...