Anielskooki Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Witam,od razu zaznaczę,że już od bardzo dawna nie jestem na czasie jeżeli chodzi o kompy. Obecenie posiadam Celerona 633 podkręconego do 800 i mniej więcej na tym etapie zakończyłem rozszerzać wiedzę o hardware. Najwyższy czas,żeby zmienić sprzęt. Poszukuję komputera <bez osprzętu> za 1.800 zł chciałbym,żeby służył mi głównie do gier. Wiem,że jest temat o zestawach ale nie jest chyba zbyt aktualny. Zastanawiałem się nad tym: http://allegro.pl/item274721691_athlon64_d...00gt_raty_.html ale po przeczytaniu,że AM2 opłaca się kupować do 1.5 k jestem zdezorientowany. Proszę o jakieś sugestie./gotowe zestawy etc. Pozdrawiam i z góry dzięki. P.S Fajnie by było gdyby zestawik dało się przyjemnie kręcić na stare lata. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Anielskooki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 MB ABIT IP35 -mój faworyt ( wcześniej posiadałem zachwalanego Foxconna P35A oraz ASUSA P5N-E sli tylko na nim proc lata tyle ile lata ->>sig #1 ) CPU E21x0 GFX Radeon HD3850 RAM OCZ platinium rev2 PC6400 cl4 2x1GB HDD WD 250GB "AAKS" PSU Modecom MC-400 nie sprawdzałem cenowo ale powinienem się zmiescić ;) ps: jaki masz monitor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam,od razu zaznaczę,że już od bardzo dawna nie jestem na czasie jeżeli chodzi o kompy. Obecenie posiadam Celerona 633 podkręconego do 800 i mniej więcej na tym etapie zakończyłem rozszerzać wiedzę o hardware. Najwyższy czas,żeby zmienić sprzęt. Poszukuję komputera <bez osprzętu> za 1.800 zł chciałbym,żeby służył mi głównie do gier. Wiem,że jest temat o zestawach ale nie jest chyba zbyt aktualny. Zastanawiałem się nad tym: http://allegro.pl/item274721691_athlon64_d...00gt_raty_.html ale po przeczytaniu,że AM2 opłaca się kupować do 1.5 k jestem zdezorientowany. Proszę o jakieś sugestie./gotowe zestawy etc. Pozdrawiam i z góry dzięki. P.S Fajnie by było gdyby zestawik dało się przyjemnie kręcić na stare lata. Są przylepione dwa tematy z zestawami - widział :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...