Skocz do zawartości
Anielskooki

Sam Toster Za 1800 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,od razu zaznaczę,że już od bardzo dawna nie jestem na czasie jeżeli chodzi o kompy. Obecenie posiadam Celerona 633 podkręconego do 800 i mniej więcej na tym etapie zakończyłem rozszerzać wiedzę o hardware. Najwyższy czas,żeby zmienić sprzęt. Poszukuję komputera <bez osprzętu> za 1.800 zł chciałbym,żeby służył mi głównie do gier.

Wiem,że jest temat o zestawach ale nie jest chyba zbyt aktualny.

Zastanawiałem się nad tym: http://allegro.pl/item274721691_athlon64_d...00gt_raty_.html ale po przeczytaniu,że AM2 opłaca się kupować do 1.5 k jestem zdezorientowany. Proszę o jakieś sugestie./gotowe zestawy etc. Pozdrawiam i z góry dzięki.

P.S Fajnie by było gdyby zestawik dało się przyjemnie kręcić na stare lata.

Edytowane przez Anielskooki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MB ABIT IP35 -mój faworyt ( wcześniej posiadałem zachwalanego Foxconna P35A oraz ASUSA P5N-E sli tylko na nim proc lata tyle ile lata ->>sig #1 )

CPU E21x0

GFX Radeon HD3850

RAM OCZ platinium rev2 PC6400 cl4 2x1GB

HDD WD 250GB "AAKS"

PSU Modecom MC-400

nie sprawdzałem cenowo ale powinienem się zmiescić ;)

ps: jaki masz monitor?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,od razu zaznaczę,że już od bardzo dawna nie jestem na czasie jeżeli chodzi o kompy. Obecenie posiadam Celerona 633 podkręconego do 800 i mniej więcej na tym etapie zakończyłem rozszerzać wiedzę o hardware. Najwyższy czas,żeby zmienić sprzęt. Poszukuję komputera <bez osprzętu> za 1.800 zł chciałbym,żeby służył mi głównie do gier.

Wiem,że jest temat o zestawach ale nie jest chyba zbyt aktualny.

Zastanawiałem się nad tym: http://allegro.pl/item274721691_athlon64_d...00gt_raty_.html ale po przeczytaniu,że AM2 opłaca się kupować do 1.5 k jestem zdezorientowany. Proszę o jakieś sugestie./gotowe zestawy etc. Pozdrawiam i z góry dzięki.

P.S Fajnie by było gdyby zestawik dało się przyjemnie kręcić na stare lata.

Są przylepione dwa tematy z zestawami - widział :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi