X_X_D_E_X Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zakładając forum klasowe właśnie u nas zyskujesz podwójnie! 1. Zostajesz moderatorem w kategorii swojej klasy i administratorem grupy. Do forum Twojej klasy dostęp będą miały jedynie osoby zaakceptowane przez Ciebie! Nikt obcy nie będzie czytał tego o czym piszesz ze swoimi kumplami! 2. Oprócz tajnego forum możesz wypowiadać się na forum ogólnym! Społeczność LICEALISTY czeka na Ciebie i Twoją klasę z otwartymi ramionami! Darmowe fora klasowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Cos jak nasza-klasa.pl tylko że inne... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jednak nasza-klasa.pl lepsza. Moim zdaniem trochę chybiony pomysł. Takie fora dyskusyjne mają sens przy jednej szkole, zespole szkół, ale takie ogólne dla wszystkich... Moim zdaniem nie będzie to hitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Jesli za friko zostaję moderatorem i adminem grupy, to wież mi że powstanie tyle forów i adminów ile użytkowników :D Nie staraj się, choć nie jestem zwolennikiem naszej klasy to ich raczej nie pobijesz :). Chłopaki mieli pomysła, napisali, zarobili, leżą teraz na kanarach... próba ich naśladowania się raczej nie powiedzie. To tak jakby ktoś chciał napisać własne google :) ps. Od instant masagingu jest gadu-chłam-gadu np a Ci w shoutboxie gadają :) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...