Gość Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 wiecie co jako chlodziwa do WC uzywajcie wody z Grabarki (dla nie wiedzacych o co biega: taka wies w kturej jest Prawoslawna swieta gora z kturej bije zrudlo swietej wody) mam litr tej wody juz od roku w butelce i jest zero glonow (a jak szukacie Grabarki (najlepiej w atlasie) to szukajece jakies 50-100km od trasy Wa-wa Bialystok na wschod) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 hmmm, dosc ciekawe zwlaszcza ze glony nie rozwijaja sie w moim oczku wodnym ktore mam w pokoju :) jak chcecie to moge kilka literkow spylić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 ja mam woode destylowana z lider szajsa i jak narazie jest dobrze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...