ryld Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ciekawy artykulik a właściwie news pojawił się na Benchmarku.pl dzisiaj. AMD planuje wydać trójrdzeniowe Phenomy już w lutym 2008. Jak uważacie będzie sens? Tak ściślej mówiąc to będzie Agena z wyłączonym jednym rdzeniem oraz zachowanym L3 = 2MB. Co o tym sądzicie. Klik do newsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jak będzie poniżej 400 zł i na BOXie takie CPU pociągnie przynajmniej 3000 MHz to będzie w miarę OKi ale jak na razie się na to nie zanosi... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Spookie - ja bym nie gdybał, tylko poczekał aż bedą dostępne :P No cóż premiera dopiero w lutym, czyli praktycznie zero szans zebym kupił kompa na amd :? moze to i lepiej :> Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Magic_LbN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 dopiero w lutym? facet przecież już prawie nowy rok :D do lutego zleci jak nie wiem. ja bym poczekał na twoim miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) ja bym poczekał na twoim miejscu.Może se "pod choinkę" chce kupić? ;) No te 3-rdzeniowce to takie zapełnienie luki miedzy 2 a 4, z pośrednią ceną, intel w tym segmencie nic nie ma. Osobiście myślę że na początku to i tak będą procki rev.B2 z problemami i OC na poziomie obecnych X4, czyli nic specjalnego. W zasadzie to ja bardziej chyba czekam na phenoma X2 rev.B3 jako że 3 rdzenie, czy też 4 są bezużyteczne. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jakoś tak mi się napisało 'dopiero' xD miałem nadzieję że pojawią się nie później niż w grudniu/styczniu i zdążą troche stanieć do końca lutego (wtedy chyba bede kompa kupował), a w takiej sytuacji raczej nie zdążą... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jakoś tak mi się napisało 'dopiero' xD miałem nadzieję że pojawią się nie później niż w grudniu/styczniu i zdążą troche stanieć do końca lutego (wtedy chyba bede kompa kupował), a w takiej sytuacji raczej nie zdążą... :/Ale za to mają szansę stanieć x2 5200 65W :) ja chyba taki wezmę, bo też luty kupie kompa chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wszystko zależy od ceny. Z jednordzeniowca przy niskim koszcie pewnie opłacałoby sie przesiąść, z dwóch rdzeni moim zdaniem nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...