Lesko Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Mam pytanie odnośnie wycinania otworów w boku obudowy . Wiem ze mozna to zrobic Dremlem ale jak nazywa sie odpowiednik tego urządzenia firmy TOYA . Chodzi mi o nazwe lub indeks produktu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 hmmmm.....spytam jednego goscia to Ci powiem pozniej, ale to sie chyba po prostu nazywa TOYA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesko Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Byl bym wdzieczny !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Toya... uniwersalna szlifierka wielofunkcyjna Item number : 79315 A tak to wyglada: http://lawinah.republika.pl/toya1.jpg http://lawinah.republika.pl/toya2.jpg http://lawinah.republika.pl/toya3.jpg http://lawinah.republika.pl/toya4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesko Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A jaka jest przyblizona cena tego urzadzenia oczywiscie firmy TOYA ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Około 30 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Około 30 zł. jak znajdziesz mi toye za 30 to kup mi dwie :P okolo 50 - 70 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 TOYA bez walizeczki i akcesoriow kosztuje okolo 45zl, a wersja pelna 65 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a co lepsze dremel czy toya?a co lepsze dremel czy toya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a co lepsze dremel czy toya?a co lepsze dremel czy toya?No jasne, ze DREMEL, ale jak masz ograniczone $$$ to TOYA rulezz :) Ja swoje bardzo skomplikowane Logo cialem TOYA i spisala sie na medal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 LA TOYA JACKSON -Naga prawda o mojej rodzinie tio znalazłem na allegro ale wiem że kiedyś tam taka była dosyć tanio znaczy taka szlifierko-costam poczekaj poszukaj może siem znowu trafi pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jest ktos z wrocka z taka pilka? bo moglby mi wyciac cos w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mam pytanie: Jakie tarcze są najlepsze. Te które ostatnio kupiłem to jedna wystarczała ledwo na wycięcie 5cm. O ile się nie mylę był to proxon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jest ktos z wrocka z taka pilka? bo moglby mi wyciac cos w obudowie oczywiscie nie za darmo... ale w rozsadnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 O wyciecie czego dokladnie chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 No raczej chcialbym wyciac prostokat, z tym ze jeden wierzcholek bedzie sciety )od strony napedow czyli gorny prawy rog). Czyli wychodzi pieciobok.[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 jakbys mogl mi cos takiego wyciac to poszukaj mnie na GG i sie dogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Hmm TOYA w MAKRO CASH&CARY kosztuje 51zl poza promocja wic warto. Ostatnio w OBI jest jakas promocja tego urzadzenia firmy Dornn czy jakos tak. Cena chyba 70 zl :D A najlepsze tarczki oczywisc zbrojone - moja jedna wystarczyla na wyciecie liscia ganji9 w budzie. Chociaz bylo to moje pierwsze ciecie i bylo mase neiepotrzebnych ciec - bo chcialem poprobowac jak szybko przetne blache po pzylozeniu tarczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Toya - 50-70 PLN DREMEL - 300-400 PLN z waliczeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Proszę o jakis działajacy link jak to wygląda... Mozna tym ciąć półokrągłe kształty? I NAJWAZNIEJSZE CO Z FARBĄ ?????? ODPRYSKUJE CZY NIE????? jak się to dokładnie nazywa? Toya,... i co dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dzis bylem w Geant'cie i Toya byla za JEDYNE 79,99... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A ja mam takie coś z firmy TOPEX za 60zł z walizeczką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Proszę o jakis działajacy link jak to wygląda... Mozna tym ciąć półokrągłe kształty? I NAJWAZNIEJSZE CO Z FARBĄ ?????? ODPRYSKUJE CZY NIE????? jak się to dokładnie nazywa? Toya,... i co dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Proszę o jakis działajacy link jak to wygląda... Mozna tym ciąć półokrągłe kształty? I NAJWAZNIEJSZE CO Z FARBĄ ?????? ODPRYSKUJE CZY NIE????? jak się to dokładnie nazywa? Toya,... i co dalej... 8O 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Proszę o jakis działajacy link jak to wygląda... Mozna tym ciąć półokrągłe kształty? I NAJWAZNIEJSZE CO Z FARBĄ ?????? ODPRYSKUJE CZY NIE????? jak się to dokładnie nazywa? Toya,... i co dalej... 8O 8O :?: no krde co ja po pigmejsku piszę... ;) boje się że mi farba poodpryskuje na krawędziach tak że będę musiał 5cm uszczelki kupić by zasłonic "niedoróbki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Proszę o jakis działajacy link jak to wygląda... Mozna tym ciąć półokrągłe kształty? I NAJWAZNIEJSZE CO Z FARBĄ ?????? ODPRYSKUJE CZY NIE????? jak się to dokładnie nazywa? Toya,... i co dalej... 8O 8O :?: no krde co ja po pigmejsku piszę... ;) boje się że mi farba poodpryskuje na krawędziach tak że będę musiał 5cm uszczelki kupić by zasłonic "niedoróbki" Oklej blachy przed cieciem tasma malarska - papierowa samoprzylepna. Nie ma prawa nic odprysnac. Tak cialem w pierwszej budzie. W drigiej mi sie nie chcialo oklejac bo i tak mialem zamiar malowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Wokól otworów czy całą i nakreślic dziurę i jechac po taśmie i blasze ? dzięki z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Dzis bylem w Geant'cie i Toya byla za JEDYNE 79,99...Info dla Wawy :) Toya walizeczka full wypas Auchan Piaseczno 59 pln .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Dzis bylem w Geant'cie i Toya byla za JEDYNE 79,99...Info dla Wawy :) Toya walizeczka full wypas Auchan Piaseczno 59 pln .. no ja swoja kupilem pod koniec stycznia tego roku w Auchan Piaseczno za jedyne 59,99 :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Kurde jakas moda na te Toy-Toye. Ja mam Kinzo (holenderska :))za 99 PLN i niestety musze stwierdzic, ze te koncowki sa totanie do bani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...