Skocz do zawartości
Diopo

Luksusowa Modyfikacja L7300

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym troche upiekszyc swojego smutno srebrnego laptopa . Mam już jeden pomysł ale chciałbym aby ktoś zrobił mi virtual tunig abym wiedział jak to bedzie wygladać . Planuje pomalować lapka na dwa kolory brązowy i biały . Oba kolory maja być perłowe . Brązowy pokrywa od góry i czesc obudowy gdzie sa klawisze tylko że brzegi/ biały ramka lcd srodek i obwódka wokoło klawiszy tak jak sa przerzłobienia

Oto zdjecie tego co mam zamiar zmodyfikować

Dołączona grafika

http://images26.fotosik.pl/121/fe2b93679fa90090med.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mam coś płacić to już sam nad tym posiedze troche wiecej mi to czasu zajmie ale trudno. Kolory nie sa takie brzydkie brazowy ten co na nowych toyotach avensis i jakiś perłowy biały . Myslałem jeszcze o wklejeniu kawałków skóry brażowej w miejscu gdzie sie opiera nadgarstki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mam coś płacić to już sam nad tym posiedze troche wiecej mi to czasu zajmie ale trudno. Kolory nie sa takie brzydkie brazowy ten co na nowych toyotach avensis i jakiś perłowy biały . Myslałem jeszcze o wklejeniu kawałków skóry brażowej w miejscu gdzie sie opiera nadgarstki .

wiec nie licz ze ktos bedzie to robil dla przyjemnosci. kiedy bedziesz pisal do moderatorow o zamkniecie tematu? bo pewnie nic z niego nie bedzie skoro nawet projekt zlecasz ludziom z forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi