860lacov Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 1. Z góry przepraszam jeśli ten temat już był poruszany, ale po prostu nawet nie wiem jak to nazwać więc nie bardzo mogłem też szukać.(choć próbowałem) Problem polega na tym, że po odinstalowaniu pewnych driverów zamiast standardowego okna zamykania windows U mojej dziewczyny pojawia się coś takiego: Jak cofnąć tą zmianę? 2. Dodatkowo podczas logowania wyświetla się okienko do wpisania użytkownika i jego hasła. Tu chciałbym w zasadzie tylko potwierdzenia. Czy rozwiązaniem jest podpowiedź jaka została zawarta w temacie Windows XP / 2003 - Optymalizacja? (AUTOMATYCZNE LOGOWANIE) Wiem, że najłatwiej sprawdzić jednak na razie nie będę mógł tego zrobić, a trick z wymienionego tematu nie rozwiąże problemu to będę musiał pisać kolejne pytanie i znów się wszystko przeciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 CP>Uzytkownicy>opcja nr 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natpac Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 CP>Uzytkownicy>opcja nr 3 Witam Mam dokładnie ten sam problem , jednak nie rozumiem wskazówki jego rozwiązania poproszę taką kobiecą wersję odpowiedzi:) z góry dziekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Z polskiego na polski to będzie tak: Start -> Ustawienia -> Panel sterowania -> konta użytkowników -> Zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników -> zaznaczyć/odznaczyć "Użyj ekranu powitalnego" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natpac Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dziękuję za szybką i zrozumiałą odpowiedź:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 CP>Uzytkownicy>opcja nr 3 A no właśnie. Podziałało. Dziękuję ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...