Skocz do zawartości
MF

Dla wszystkich zainteresowanych Kingstonami HyperX

Rekomendowane odpowiedzi

Co do PC3000 to moga byc niezle bo dostały "editor's choice"

Ciekawy jestem co oznacza tam: "Ei maahantuojalla varastossa" podany jako minus, bo wypisanych plusow tych pamieci jest tam znacznie więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok Panowie :) Srawa wyglada tak odpaliłem te kostki asynchronicznie procek 175 a pamieci 215 napięcie pamięci 2,9V, więcej nie moge na tym Asusie i niewiem czemu :( (w synchronicznym mój biedny procek nie wyrabia albo ja jestem du...a, bardzo prawdopodobna jest ta druga opcja:P) i przeszło 4 testy w Prime95, i wsumie to niewiem czy czasem proc tez nie wykrzaczył testu bo obniżyłem fsb ale podniosłem mnożnik :P także zegar nadal wskazywał ponad 2000Mhz, winda odpala się nawet przy 220 Mhz na pamięciach.

Konstruktywna krytyka mile widziana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowiedzialem sie o Fina co znaczy: "Ei maahantuojalla varastossa" - po angielsku będzie to coś takiego: "the organisation bringing the product to the country is currently out of stock" [ importerowi skonczyl sie zapas kosci pamieci w magazynach (wyczerpal sie nakład) - dla majacych problemy z angielskim ;)]. Czyli na tej finskiej stronie co testowali kingstony nie stwierdzono w nich zadnych większych bledow. A co do importera to nie mamy sie co martwic bo nie mieszkamy w finlandii . :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...