sideband Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Data 19/11/2007 - Rozmiar 19.2mb - Nowy Control Panel - Obsługa serii 5 do 8 - tweaki polepszające jakość obrazu jest straty wydajności - Poprawa wydajności SLI w Crysis , wymagany nadchodzący patch Link Sterowniki pojawią się wszędzie , jak ukaże się patch. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam nadzieję , że to do xp ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam nadzieję , że to do xp ;) ??na guru3d znajdziesz wszystkie wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Oczywiście jest jakiś tam przyrost wydajności względem wersji 169.09? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 W crysis nawet bez patcha jest wzrost wydajności w przypadku SLi , wzrost wydajności jest także w UT2007. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 A w bez sli? Jest jakis przyrost wydajnosci na pojedynczej karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 A sam sprawdz i sie podziel tym. ;-) Nie dosc, ze side stery moduje, to jeszcze sam ma je testowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sideband czekam na old cp ;), ale taki jak był w 169.09 versja 2.0 - tylko ten się nie gryzie z moimi remixami ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam u mnie jest przyrost wydajności na mojej grafie zwłaszcza w 3dmarku 06 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Sideband czekam na old cp ;), ale taki jak był w 169.09 versja 2.0 - tylko ten się nie gryzie z moimi remixami ;).To się nie doczekasz :wink: , wyszły 169.17 i niedługo będą nowsze. Kilka dni trzeba się wtrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Wlasnie widzę , że nie ma sensu robic old cp, bo wyłażą jak grzyby po deszczu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 co oni sypia tak tymi driverami. sciagam jedne, a zaraz sie okazuje, ze sa juz inne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Stery 169.13 znikneły ze stron nvidii prócz wersji 64bit pod xp , czyli coś nowego się szykuje. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Moze taka niby glupia sugestiaie, ale warto od czegos zaczac ;) Sprobuj przestawic zgodnosc aplikacji z Win98/SE, moze cos pomoze... Ty sie ciesz, że ciągle coś grzebią i poprawiają te ludki od nvidii, zamiast siedzieć i dłubać w nosie, a nie narzekasz tu bez sensu... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Tia ... jak niedawno zainstalowałem te ze strony NV to mi od razu BSoD wylazł ..... a na płytce mam starsze nieco bo aż 2 tygodnie starsze, i działają dobrze ... o co może biegać ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 @Side,czekam na zmodowane 169.21 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Czekam na wersje English :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...