damt610 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam. Mam następujący problem, od czasu użycia programu : TuneUp Utilities 2007 ( czyści niepotrzebne pliki w komputerze ) przestała mi poprawnie działać przeglądarka. Mam zainstalowana jave i flash playera jednak mimo to wyskakuje błąd : "Masz wyłączoną obsługę języka JavaScript lub używasz starej wersji odtwarzacza Flash Player firmy Adobe. Pobierz najnowszy program Flash Player." Niżej skreny jak to wygląda : Co mi poradzicie ? Zaznaczam że w operze wszystko działa normalnie ... Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Wyczyść cache w opcjach FF. Sprawdź w opcjach czy Java Script masz włączony. Daj screena katalogu plugins. A na przyszłość sam usuwaj niepotrzebne pliki (cache, temp). BTW na sieciowym masz zbiorczy topic o FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...