Skocz do zawartości
ac3r

jaki rodzaj gier najbardziej lubicie ??

jaki rodzaj gier najbardziej lubicie  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaki rodzaj gier najbardziej lubicie

• fpp
      44
    • rts
      10
    • rpg
      26
    • symulacje
      2
    • samochodowki
      14
    • tpp
      2
    • przygodowki
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Oj, ja uwielbiam FPP.

Od czasow wolf 3d staralem sie grac we wszystko co sie ukazalo. Wtedy kazda FPP byla potencjalnym hitem. Teraz jest tego miliardy i polowa to badziewie. Wiec zawsze czekam na opinie graczy, gazet, netu a potem sie zagrywam w hiciory :P

Oczywiscie gram w inne gry ale pytano o ulubiony gatunek wiec THE END.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grywam we wszystko - chociaż gier które są zainstalowane dłużej niż 15min ostatnio jest niewiele - za dużo już tego widziałem - chętnie zagrałbym w coś ala Elite, Frontier, The First Encounters lub Privateer2 - ale próźno teraz szukać takich gier :( - za trudne są dla producentów - trzeba się namęczyć przy ich produkcji ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam TYLKO w FPP , a pozostałe gatunki tylko i wyłącznie mocne i dobre tytuły typy: Najdłuższa Podróż (mój faworyt w przygodówkach), Colin McRea Rally 2 i oczywiście mój ulubiony "sport" czyli wresling tzn. RAW RULEZZ :!: :!: No i może jeszcze Splinter Cell i Metal Gear Solid: Substance, ale to już przyszłość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie ma strategi (nie każda strategia to rts) w ankiecie? I dlaczego samochodówki sa oddzielnie przecież (przynajmnie te dobre) to symulacje czyż nie?

Moimi ulubionymi są własnie rzeczone strategie oraz symulacje wszelkiej maści :) (lotnicze, samochodowe, a także np. gry typu MOHAA - symulacja żołnierza :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fpp rulezzz tpp tez sa fajne

(ai od czasy do czasu sie zagra w jakias strategijke albo wyscigowke albo cos z upelnie innej beczki np ostatnio se cioram na emulatorze automatow cadilaci&dinosaury street fightery wszystkie czesci itp itd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miłością mojego życia są need for speedy, gram od czasów pierwszej części.

ostatnio grywam głównie w fpp (boski UT 1) z ludźmi p olanie, cool sprawa. niedługo może odpalimy jakieś wyścigi, pewnie porsche.

strategie mają swój czar i czas, nikt chyba nie gra tylko w fpp czy tylko rpg.

w sumie wyścigi są cool ! i mandaty tylko wirtualne ! jeśli wygram z kolegą to się cieszę jakbym na prawdziwej furze go przegonił a w fpp ... cieszyć się że kumpel po ścianach się wala ??? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi