Skocz do zawartości
KRISTERS

Daje Rade?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie. Czy miał ktoś do czynienia z takim zasilaczem jaki mam w sigu?? Mam pytanie czy da rade na nim coś podkręcić grafe a może i procka?? Narazie chodzi bez zarzutu i mam nadzieje że cały czas bedzie chodził bo nie myśle o zamianie zasiłki narazie bo moze za rok nowy komp wiec do tego juz nie dokladam. To jak myślicie?

Dzieki za wszystkie podpowiedzi i opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty icon_smile3.gif super zasiłka !!! tylko jak myślicie podkręci się coś ?? icon_smile3.gif a jak się spali naprzykład to chyba nie spalą się wszystkie podzespoły?? taką mam przynajmniej nadzieje icon_smile3.gif

Gratuluje takiego podejścia :wink: Jak nie wiesz co znaczy markowa zasiłka i jaki udział w podkręcaniu bierze zasilacz, oraz jakie mogą być konsekwencje spalenia sie zasilacza no-name to poczytaj forum ;]

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak byśbył taki miły to daj linka :) i weźtaki żeby na nim można było ten sprzęt mój podkręcić i cena realna :) z góry dzięki

bo nowych jakoś nie widze

HEJ podpowiedzcie jaki ten zasilacz a najlepiej linki i kasa tok do 50-60zł

Edytowane przez marcin kowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki koledzy :)

wydaje mi się że ta DELTA będzie najlepsza

tylko tam jest złącze do płyty 20 pinowe jak to podłączyćdo płyty bo ja mam 24 pin i 4 pinowe ???

a zasilacze to chyba wsztstkie standardowe maja rozmiary i wejdzie do mojej budy?

prosze o odpowiedzi

i jesteście pewni że do mojego zestawu bedzie ok i do podkręcania ??

to pytanie co do pinów to jużwiem że bedzie ok bo teraz ten zasilacz tez ma 20 pin i śmiga :)

to odpowiedzcie czy będzie ok do podkręcania ??

Edytowane przez marcin kowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi