KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam! Mam pytanie. Czy miał ktoś do czynienia z takim zasilaczem jaki mam w sigu?? Mam pytanie czy da rade na nim coś podkręcić grafe a może i procka?? Narazie chodzi bez zarzutu i mam nadzieje że cały czas bedzie chodził bo nie myśle o zamianie zasiłki narazie bo moze za rok nowy komp wiec do tego juz nie dokladam. To jak myślicie? Dzieki za wszystkie podpowiedzi i opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 To jakieś codegeno podobne g.... :-| 15A na linii 12V woła o pomste do nieba przy nowych konfigach, jak ty sie nie boisz sprzętu na tym trzymać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 co ty :) super zasiłka !!! tylko jak myślicie podkręci się coś ?? :) a jak się spali naprzykład to chyba nie spalą się wszystkie podzespoły?? taką mam przynajmniej nadzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja to bym sie bał trzymac kompa na tym non o/c.. A ty tutaj podkrecac chcesz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 hahaha :) dobra dzięki za odpowiedzi!! więc się upewniłem że podkręcać nie powinienem :) choć wiedziałem to myślałem że przypadkiem ktoś powie że to super tani zasilacz :) jednak nie jest tak więc dzieki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) co ty icon_smile3.gif super zasiłka !!! tylko jak myślicie podkręci się coś ?? icon_smile3.gif a jak się spali naprzykład to chyba nie spalą się wszystkie podzespoły?? taką mam przynajmniej nadzieje icon_smile3.gif Gratuluje takiego podejścia :wink: Jak nie wiesz co znaczy markowa zasiłka i jaki udział w podkręcaniu bierze zasilacz, oraz jakie mogą być konsekwencje spalenia sie zasilacza no-name to poczytaj forum ;] Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ej?? chyba sie nie spala podzespoły?? tak przynajmniej słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ej?? chyba sie nie spala podzespoły?? tak przynajmniej słyszałemŹle słyszałeś. Wszystko może sie spalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ale bez podkręcania to myśle że wytrzyma :) Przecież nie mam jakiegoś super prądożernego zestawu. Raczej mało bierze więc musi dać rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 skoro tak uwzasz..... tylko pamietaj ze ostrzegali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 to jaki kupić??? taki tani żeby był a dobry bo i tak za rok bedzie sie kupować lepszy. Ty masz DELTE ponoćdobre i tanie ?? To jak doradzacie eksperci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Delta z allegro i po sprawie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) jak byśbył taki miły to daj linka :) i weźtaki żeby na nim można było ten sprzęt mój podkręcić i cena realna :) z góry dzięki bo nowych jakoś nie widze HEJ podpowiedzcie jaki ten zasilacz a najlepiej linki i kasa tok do 50-60zł Edytowane 5 Grudnia 2007 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Chieftec HPC 360/420 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Delta modecom chieftec Który z nich nie wybierzesz będzie OK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Wielkie dzieki koledzy :) wydaje mi się że ta DELTA będzie najlepsza tylko tam jest złącze do płyty 20 pinowe jak to podłączyćdo płyty bo ja mam 24 pin i 4 pinowe ??? a zasilacze to chyba wsztstkie standardowe maja rozmiary i wejdzie do mojej budy? prosze o odpowiedzi i jesteście pewni że do mojego zestawu bedzie ok i do podkręcania ?? to pytanie co do pinów to jużwiem że bedzie ok bo teraz ten zasilacz tez ma 20 pin i śmiga :) to odpowiedzcie czy będzie ok do podkręcania ?? Edytowane 6 Grudnia 2007 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 będzie OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 wiem :) ale dzięki wszystkim ! i mam nadzieje że się nie zawiode na DELCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...