Cinek68 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam Dwa dni temu zakupiłem laptop HP DV6640ew i mam problemy z sięcią WLAN. Posiada router Linksys WRT54GC. Na początku komputer ładnie się łączy z siecią wszystko cacy lecz nagle (w bliżej nieokreślonym momencie) rozłącza i nie wyszukuje sieci. Pomaga tylko restart laptopa. Było tak na Viście, zainstalowałem XP i jest tak samo. Od razu mówie, że bios i wszystko co możliwe zaktualizowałem. Myślę iż nie jest to problem z routerem gdyż od razu jak włącze laptopa znajduje również inną sieć (widocznie ktoś z bloku mieszkalnego też ma), a po tym rozłączeniu jej także nie widzi. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jaka aplikacja zarzadza ci karta wifi w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek68 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam tylko sterowniki HP i normalnie przez konfigurator windowsa podłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) na poczatekmozesz sprobowac zmienic kanal wifi w ustawieniach routera Edytowane 5 Grudnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Proponuje odinstalować ta aplikację HP. Też miałem swego czasu dziwne jazdy z WiFi aż do momentu odinstalowania tego shitu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek68 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Proponuje odinstalować ta aplikację HP. Też miałem swego czasu dziwne jazdy z WiFi aż do momentu odinstalowania tego shitu... Chodzi Ci o to Wireless Assistant ktory pokazuje czy wlaczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...