Skocz do zawartości
Zxc

Uszczelka w KRK

Rekomendowane odpowiedzi

hello tu pytanko do SpiderMAN'a i innych moderów z KRK. Dzie kupić taka fajna uszczelke na szybe?. Chodzi mi o taką fajna grubą jak na zdjęciu

Dołączona grafika

nie musi trzymać szyby bo ja mam plexi przykrecaną do obudowy ,chocaz jakby trzmała to też lepiej. Koniecznie musi być taka grubsza. Teraz mam izolacje od kabla jest nawet OK ale za cienka i brzydziej wyglada. Tak więc gdzie takie coś kupić w KRK? jak to sie dobiera?? do konkretnego wymiaru? i ile kosztuje?

z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje sie, ze jak bylem miesiac temu w Castoramie to byly takie uszczelki, na dziale z kabinami prysznicowymi. Ale pomysl jest jeszcze z jakims motoryzacyjnym sklepem - mianowicie poszukaj oslonek na rant drzwi samochodowych - ktos juz pisal tu na forum, ze kupil takie na metry i sa spoko. Ja sie rozejrze po osiedlu, bo mam pare fajnych sklepow, jak cos znajde to dam Ci info na PM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Zxc, ze ci sie pod temat podpinam, ale odnosnie kupowania w KRK to wiecie w ktorym sklepie dostane grile na wentyle 92x92?

Jak ktos moze to na prv, zeby tego topicu nie zasmieciac, dzieki.

ja mam :) skad? jak kupowalem na gieldzie 92x92 fany to byly na nich grille. Wentylatorki juz niedlugo jadą do berkuta :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi