gentillo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 8O Hi. Pytanko jak w temacie. Chciałbym wiedzieć czy istnieje możliwość wyłączenia automatycznej instalacji urządzeń w XP. Po prostu żeby system nie wykrywał np. nowej karty graficznej po włożeniu jej do blaszaka :?: :?: Możę to jest zupełny kosmos i takiej możliwości nie ma :cry: A może ktoś już coś takiego przerbiał :?: Dodam jeszcze, że nie chodzi mi o usunięcie pliku .inf tylko o brak uruchamiania funkcji instalacji urządzenia :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 8O Hi. Pytanko jak w temacie. Chciałbym wiedzieć czy istnieje możliwość wyłączenia automatycznej instalacji urządzeń w XP. Po prostu żeby system nie wykrywał np. nowej karty graficznej po włożeniu jej do blaszaka :?: :?: Możę to jest zupełny kosmos i takiej możliwości nie ma :cry: A może ktoś już coś takiego przerbiał :?: Dodam jeszcze, że nie chodzi mi o usunięcie pliku .inf tylko o brak uruchamiania funkcji instalacji urządzenia :!: :?:Chyba program AntiSpy to potrafi jeśli dobze pamietam :roll: Tu masz link : http://kleks.neostrada.pl/XPAntiSpy3-Polish.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Dzieki wielkie. Sprawdzę dopiero wieczorem. Teraz jestem w robocie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...