Druss Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11279194 . Chcialem poinformowac ze konto uzytkownika GSM_wiesiek zawieszono i nici z transakcji z tamtymi geforce`ami ti4200, a tu mamy kolejnego kolesia o ksywie arczi79, ktory sprzedaje tanie gf3ti200. Czyzby nastepny walek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Tez jestem ciekaw, ale to juz jest pewniejsze niz te 4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a mi sie to znowu nie podoba :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Typ wogole nie podal numeru telefonu i adres jakis dziwny dal w toruniu takze lipa bedzie. Juz mu napisalem ze za pobraniem niech nie przysyla bo nie przyjme paczki, only z reki do reki i po sprawdzeniu oczywiscie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 bylo dwoch kolesi z zestawami creativa 5100 po 239zl. tez ich juz nie ma. dostalem maila, ze przeniesli sie na adico. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 qrde tak to juz jest. potem tylko przyjezdza jakis np anglik do polski qpuje takie cos, robia go w eee lodowke [:D kazdy wie o co chodzi] a pozniej jak tylko gdzies za granice pojedziesz to slychac kawaly o polakach-zlodziejach. denerwuje mnie to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 NIestety taki nasz narod. Polak zawsze chce wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...