MARTiiii Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Miał ktoś do czynienia z tymi laptopami? Ten stary 6710S jest troche tanszy od tego co teraz wchodzi. Niestety nie mam okazji by gdzies je ogladnac i zastnawia mnie czy ten 6720S jest pod jakimiś względami lepszy od poprzednika - wykonanie, kultura pracy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) powiem tak - nie wszystko co nowe jest lepsze. na www.benchmark.pl jest jego obszerny test - 1 i najwazniejsza wada - brak głośników stereo - jak dla mnie dyskryminuje zakup tego laptopa jako osobę prywatną. poza tym brak TV-OUT wyjścia słuchawkowe z przodu - co bedzie przeszkadzało np podczas trzymania go na sobie leżąc. obudowa też już chyba nie ta - którą HP zaskarbiło sobie użytkowników - solidny plastik i magnezowa klapa ogólnie seri S są biedniejsze od B więc polecam Ci: intel 6710b AMD 6715b Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Jeanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...