kanurwa Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Jak w temacie, od 02 kwietnia rusza w Katowicach. Jaką dobrą kartę w standarcie Ethernet ze złaczem RJ 45 polecacie. Lepiej doradźcie droższą a porządną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Wątpie aby było ci potrzebne coś ponad zwykłego realtek'a za 35PLN. A jeśli chcesz coś super to kup np. 3com'a (tylko cena tutaj wyniesie ok 80PLN, a nie zyskasz nic specjalnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Wątpie aby było ci potrzebne coś ponad zwykłego realtek'a za 35PLN. A jeśli chcesz coś super to kup np. 3com'a (tylko cena tutaj wyniesie ok 80PLN, a nie zyskasz nic specjalnego). prucz kilku opcji i wieczystej gwarancji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Wątpie aby było ci potrzebne coś ponad zwykłego realtek'a za 35PLN. A jeśli chcesz coś super to kup np. 3com'a (tylko cena tutaj wyniesie ok 80PLN, a nie zyskasz nic specjalnego). prucz kilku opcji i wieczystej gwarancji ;) niewiem jak w tym przypadku ale czesto jest tak ze ta gwarancja jest do czasu produkowania tej karty sieciowej ;) hyhyh za rok wyjdzie z produkcji i kupa :P tez tak mzoe byc..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojkom64 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 W sieci Chello modem kablowy można podłaczyć do kompa nie używająć sieciówki, wystrczy mieć w kompie USB 1.1. A poza tym modem kablowy komunikiuje się tylko z 1 adresem MAC danej sieciówki, wiec jak tylko zmienisz sieciówke trzeba do nich dzwonić, żeby Ci zmienili adres MAC. Pozdrofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 W pracy podłaczam Realteki i 3com... I większej róznicy nie zauważyłem poza ceną.. 35 Realtek a ten 3com to ok 150 pln.. 3com to mercedes wsród sieciówek.. Ale ja i tak w chacie mam Relateka.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ale ze mnie ćwol :oops: przecież mam wypasioną płytę główną z sieciówką. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 lol :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 3:0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...