gentillo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 HI. Małe pytanko :) Mam pliczek z rozszerzeniem .rm Na 99 % jest to jakiś format video. Za cholerę jednak nie wiem jak iczym go odtworzyć. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Dobra już wiem z czym tu hula. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 HI. Małe pytanko :) Mam pliczek z rozszerzeniem .rm Na 99 % jest to jakiś format video. Za cholerę jednak nie wiem jak iczym go odtworzyć. 8O.rm = Real Media player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 HI. Małe pytanko :) Mam pliczek z rozszerzeniem .rm Na 99 % jest to jakiś format video. Za cholerę jednak nie wiem jak iczym go odtworzyć. 8O.rm = Real Media player .......... lub RealOnePlayer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 No i właśnie real one playera sobie zassałem i już pomyka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 No i właśnie real one playera sobie zassałem i już pomyka :wink:no i dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 ale Real Media Player tesh dziala na to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...