Byron Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam. Posiadam sobie 4 takie kostki. Wiem ze mozna je poscic na 1.2 ghz na kosmicznym napieciu ale nie o to chodzi . Chcial bym aby mi te kostki mimo wszytsko troche pozyly . Stad moje pytanie , jakie jest bezpieczne napiecie dla tych kosci i jakie taktowanie oraz opozniania mozna ustawic na tym napieciu :) Jezeli to cos zmienia to sa one chlodzone OCZ XTC Memory Cooler :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 1000 4-4-4-4 na 2.1-2.2v powinno styknąć testuj na jakim v ile stable i sam zobaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Kwestia szczescia - mi po roku uzytkowania padla jedna kostka z kompletu 2x1, chodzacego 1100 5-5-5 przy 2.2v. Ale to rewizja z zeszlego roku, obecnie robione HZ maja poprawione radiatory i sie mniej grzeja, 2.2v przy lekkim nawiewie powinno byc bezpieczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...