Skocz do zawartości
Kaeres

OC plextora

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nagryware plextor PX-W2410A (x24)

Na stronie cdrinfo dorwalem biosa od PX-W4012A (takiej samej nagrywary tylko ze x40). Biosa od x32 nie znalazlem wiec tylko ten mi zostal.

Przeszukalem cala stronke cdrinfo (pobieznie), korzystalem z opcji szukaj na stronie cdrinfo (do d... opcja, nawet nie znalazla nic jak wpisalem slowo plextor :P ), przeszukalem nasze forum i nic mi nie pomoglo.

Na forum cdrinfo jest temat o nagrywarkach (?forum cdrinfo), ktore nie daja sie podkrecic.

Wypisanych jest kilka plextorow ale mojego nie ma. Gdy sie chcialem upewnic czy moja sie da to kolesie dawali wymijajace odp. ze moze sie da, moze nie. Sami nie wiedza.

Moze ktos juz probowal takiego samego plextorka podkrecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam posiadam tą nagrywarkę. I również chętnie bym się dowiedział czy da się ją podkręcić. Kiedyś szukałem informacji na temat żyłowania tego modelu ale dość szybko skapitulowałem. Nic nie znalazłem, ale może za słabo szukałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi sie, aby podkręcenie Plexa się udało. Ponieważ nie jest LG, a pożądna firma która dopieszcza swoje produkty a nie robi jeden i ładuje inne biosiki.

Pozatym gdyby to było możliwe to już komuś by się to udało, wkońcu ten model ma juz chyba z rok.

I jeszcze jedno. Snajdz zdjęcia wyższego modelu i porównaj je. Czy mają takie same układy itp, bo jeśli tak to może coś się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna to jest tylko ludzka glupota ;)

A tak na serio: jeszcze nie widzialem zadnego plextora ktorego mozna bylo podmieniac zreszta miedzy 40 a 24 byla duza luka czasowa i inne uklady wiec raczej trudno sobie wyobrazic taka mozliwosc

[happy Plex 121032TA user ;) ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...