boolk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Hello Mam bardzo dziwny problem, podlaczylem dzisiaj do komputera glosniki Logitech x-540 do karty dzwiękowej Realtek Ac97 zintegrowanej na plycie gigabyte 8l915pl i problemem okazalo sie podlaczenie ich , a natomiast.Na mojej zintegrowanej karcie jest 6 gniazdek, z glosnikow wychadza 3 male jacky 1- od glosnikow przednich czyli zielony 2- od tylnych czyli czarny i 3- pomaranczowy od subwoofera wszystkie 3 wtyczki podlaczam we wlasciwwe miejced wykrywa mi je dobrze w panelu ustawien do karty dzwiekowej ale niestety dzialaja tylko 2 tylnie glosniki , centralny i subwoofer w zaden sposob nie chce wykryc mi dwuch przednich satelit , szukjalem troche w necie bylo duzo podobnych problemow tylko nie bylo zadnego zwiazanego z moim modelem karty dzwiek. Ściagalem juz wiele wersji driverow ale niestety w zadnych nie przynislo rezultatu . Wiec jezeli ktos spotkal sie z podobnym problemem prosil bym o podanie jakich kolwiek informacji na temat wyzej wymienionego problemu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boolk Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Znalalzlem podobny problem w sieci a nawet taki sam http://forum.idg.pl/index.php?showtopic=68095 tylko pomozcie mi, o ktore piny chodzi na plycie , jak je znalesc i czy zle zmostkowanie pinow moze doprowadzic do jakies awarii. na plycie znalalem tylko rzeczy ktore sa odpowiedzialne za przedni panel sa to dwa rzedy po 10 pinow czyli cos w takim stylu ::::: ::::: jeden jest podpisany "f usb1" a drugi f usb2" prosze pomocie mi jak to zorbic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...