Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Hej. Zawsze chciałem zagrać w tą wspaniałą gierkę, ale nigdy przedtem mój Angielski nie był na wystarczającym poziomie. Teraz kiedy w końcu w dobie XP SP2 i wielordzeniowych procków mogę ją (chyba) zrozumieć, ta nie chce współpracować. :cry: Po wgraniu patcha niby działa normalnie. Uruchamia się, widzę intro, ale po dwóch minutach filmik zawiesza się zawsze w tym samym miejscu: Jeśli próbuję pominąć intro gra zawiesza się od razu tak, że mam czarny ekran z samym kursorem i nie mogę zrobić nic oprócz resetu. Nie wiem co robić, bo według różnych stron gra powinna normalnie działać pod XP. Co do tego komunikatu "instrukcja spod..." to rzadko trafia mi się on też w innych programach i jeśli się pojawia, to też zawsze w tym samym miejscu danego programu. Wie ktoś co mogę próbować na to poradzić? Będę cholernie wdzięczny za pomoc. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Moze taka niby glupia sugestiaie, ale warto od czegos zaczac ;) Sprobuj przestawic zgodnosc aplikacji z Win98/SE, moze cos pomoze... Edytowane 6 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wygląda to na Vistę a nie XP z SP2. Spróbuj TEGO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wygląda to na Vistę a nie XP z SP2. Skin mam identyko na Xp wiec to moze byc jedynie kwestia estetyki :> Zobacz może ostatniego patcha do GF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem co robić, bo według różnych stron gra powinna normalnie działać pod XP. Wygląda to na Vistę a nie XP z SP2. Skin mam identyko na Xp wiec to moze byc jedynie kwestia estetyki :> Zobacz może ostatniego patcha do GF. Ziom, podeslij mi tego skina, podziekowal ;] Edytowane 6 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ...też miałem podobnie, troszkę w innym miejscu. Jedyne wyjście - poszukać paczki save-ów i przeskoczyć jeden szczebelek. Losowe wyczhodzenie do pulpitu w niektórych miejscach to norma - częso saveować, innego wyjścia nie ma. Patch - to oczywiście ten "Xp", bez niego nie przejdziesz zagadki w windzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co do trybu zgodności to oczywiście próbowałem, ale nie ma żadnej różnicy. System mam XP SP2, ale to taka specjalna wersja i stąd ten wygląd... ;-) Poczytam te topiki, które mi podrzuciliście i popróbuję tych porad. Wielkie dzięki. jak się nie uda, to spróbuję jeszcze na laptopie zainstalować. Może tam ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...