Skocz do zawartości
dns

Help!!! Motorola Internal i XP

Rekomendowane odpowiedzi

Kumpel prosil mnie o zainstalowanie xp....zapodalem wszystko jak trzeba tylko mam problem z modemem..tzn instalacja przebiega prawidlowo i modem sie instaluje tylko nie chce nawiazac polaczenia z internetem...w opcjach polaczen wszystko sprawdzilem..ustawilem na impulsowe(stara centrala) i wszystko jak trzeba i nic....MODEM TEN TO WEWNETRZNA MOTOROLA INTERNAL taka za 50 zeta....podczas proby polaczenia wyrzuca blad 692(nie bede go opisywal bo mozna sprawdzic)..acha jeszcze jedno...nie ma znaczenia czy przewod tel. jest podpiety czy nie..zawsze wyskakuje ten sam blad...brak zadnych dzwiekow modemu...zapodalem go do innego kompa z 98se i poszedl od razu......help!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teoretycznie jest dobrze , ale jeśli nie działa , to doinstaluj go na COM3 - miałem Pentagrama Omen na chipie Motoroli i taki sam problem

Jeśli instalacja na COM3 nie pomoże , to sprawdź czy nie ma konfliktów z przerwaniami i ewentualnie w biosie przydziel je "z palca"

aha - na pewno wiesz , że przy połączeniu (opcje) też trzeba zmienić modem na COM3...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...