860lacov Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Przeglądałem dźwięki jakie mam w telefonie i to co po niedługim czasie dało się zauważyć to to, że jeden utwór gra głośniej, a inny ciszej. I w tym momencie zacząłem się zastanawiać, czy jeśli np podkręcimy głośność jakiegoś dźwięku w programie typu adobe audition czy jakimkolwiek innym, to czy jest taka możliwość, że owy utwór popsuje nam głośniczek w telefonie? (Mam namyśli standardowy soft, a nie jakiś patch'owany czy coś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nie popsuje, ale będzie trzeszczeć jak dasz na full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Już myślałem, że nikt nie odpowie. Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...