whatever Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 LCD 22" Panorama do 1500zł. Z założenia raczej do grania..counter-strike itp. także czas reakcji powinien być w miarę możliwości jak najlepszy. Proszę o sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 lg 227wt będzie ciekawą propozycją :-P cena nie taka zła ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) poszukaj samsungów z 2ms czasem reakcji ... cena powinna być odpowiednia a jest to jeden z fajniejszych monitorów do gry. Pierwszy monitor LCD na którym nie widziałem smużenia. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Przenoszę. Ja mam HP 2207 i jego za bardzo nie polecę, choć za bardzo nie mogę narzekać. Po prostu jestem pewien, że są lepsze monitory. Mój ma lekko pochylony w prawo ekran (nieprecyzyjnie zrobiony mechanizm pivota) i jakość obrazu jest taka sobie. Szyba wyostrza niby kolory, ale odbija wszystko jak wyświetlasz coś ciemnego na ekranie. Jakbym mógł wybrać jeszcze raz to bym wziął coś innego. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...