Shady Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam, noszę się z zamiarem kupna jakiejś fajnej gry do multi lub po prostu jakiegoś MMO. W ostatnich 2 miesiącach wyszło dużo fajnych gier i wybrałem sobie takie: Kane & Lynch: Dead Men Crysis Unreal Tournament III Call of Duty 4: Modern Warfare Gears of War Pro Evolution Soccer 2008 Team Fortress 2 Sega Rally Revo World in Conflict Terrorist Takedown 2 Którą z tych polecacie wybrać ? Najbardziej skłaniam się do UT3 i CoD4, ale ja NIGDY nie grałem w żadnego UT Laughing - niestety, nie ciągnęły mnie poprzednie części. Bardzo podoba mi się również K&L i jego multi, czyli zabawa w policjantów i złodziei :rolleyes: PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja troszke w crysiska młucę. UT 3 to mnie zbiera na ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 1. Counter-Strike 1.6 2. TestDrive Unlimited 3. GTR2 4. RFactor 5. COD4 super na singla.. na multi jeszcze nie mialem okazji grac... 6. Unreal.. chyba wszystkie unreale byly i sa fajne ;) Sega Rally na poczatku sobie odpusc... World in Conflict osobiscie mi sie nie podoba... Gears of War gralem na xklocu... shit jakich malo... Crysis mnie tam sie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare Team Fortress 2 Któraś z tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) pes ni ma to jak zagrac przy kompie z browarkiem i kunplami :) unreal to 2004 jest super a ten 3 to taki sobie cod4 fajna gra ale nie jakośspecjalnie crysis to single spoko a multi to mi sie nie wydaje gears of war nie zachwyca wic strategia nawet ok reszta nie wiem :) HEJ Neo_X skąd masz RFACTOR???? jak z rapida to podaj linki dzieki Edytowane 7 Grudnia 2007 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam, noszę się z zamiarem kupna jakiejś fajnej gry do multi lub po prostu jakiegoś MMO. W ostatnich 2 miesiącach wyszło dużo fajnych gier i wybrałem sobie takie: Kane & Lynch: Dead Men Crysis Unreal Tournament III Call of Duty 4: Modern Warfare Gears of War Pro Evolution Soccer 2008 Team Fortress 2 Sega Rally Revo World in Conflict Terrorist Takedown 2 Którą z tych polecacie wybrać ? Najbardziej skłaniam się do UT3 i CoD4, ale ja NIGDY nie grałem w żadnego UT Laughing - niestety, nie ciągnęły mnie poprzednie części. Bardzo podoba mi się również K&L i jego multi, czyli zabawa w policjantów i złodziei :rolleyes: PZDR Ja polecam cod4 i pes2008, sam w to loje ze znajomymi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shady Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzięki za odpowiedzi... Heh... Każdy polecił co innego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 ET:W ET:QW pierwsze za free ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Oddaję głos na dwa najlepsze shootery online, w które grałem - wspomniane wyżej Wolfenstein: Enemy Territory (tylko nie Quake Wars!) i Call of Duty 4. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Jeśli multi to tylko i wyłącznie Team Fortress 2, wciąga tak, że można siedziec godzinami dziennie Edytowane 7 Grudnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 HEJ Neo_X skąd masz RFACTOR???? jak z rapida to podaj linki dziekiGierka jest juz dostepna w sklepach w cenie 40-50 zl... i wciaz na nia poluje chodz trafic ja jak narazie nie jest tak latwo... pytalem w mediamarkt ale jeszcze nie maja i nie wiedza kiedy dojedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 CS1.6 rlz :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Co do mojego wczesniejszego postu... kupilem rfactora za niecałe 60 zeta... wiem ze przeplacilem ale juz nie chcialo mi sie jezdzic dalej i wache marnowac.. w koncu i tak by wyszlo na to samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Polecam ET i ETQW :) Natomiast jeśli wolisz prosta rogrywke to COD4... Ut to bardzo skillowa gra cieżko sie odnaleśc dla kogos kto nie grał w tą serie ani tym bardziej nie grał za dużo w shootery on line.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Nieśmiertelny ET, do tego CoD4. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 WOW, Diablo2;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 COD4 / BF2 / UT3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) ET (wersja za free) UT 2004 mozna by jeszcze podac Americas Army (free) ale ta gra teraz na tyle straciła dużo na klimacie że nowicjuszom raczej do gustu nie przypadnie, im nowsza wersja tym nudniej (głupie zmiany wprowadzane przez autorów) Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Counter-Strike: Source, CoD4 i może BF2 [; A tak to jeszcze : Seria Unreal Tournament, Quake, Command And Conquer Tiberium Wars [; Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Age of Empires III + dodatki: The Warchiefs i The Asian Dynasties :) nie ma nic lepszego. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 W dziale gry piszę rzadko, ale teraz mogę polecić np. COD4. Sam dostałem ją na Mikołaja, trochę już w nią pograłem i mogę napisać, że jeśli ktoś lubi grać w strzelanki przez Internet, to ta gra będzie jak znalazł :). Przynajmniej mnie się spodobała ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 UT 2004, rewelacyjna gra. UT 3 troche gorszy, ale tez go kupie, mam slabosc do tej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 na twoim miejscu kupilbym Call of Duty 4: Modern Warfare. Zabawa przednia. Najlepsza gra w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 CoD4 / World in Conflict - to z tych co wymieniłeś ;] Poza tym to jeszcze CS:S ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 CoD 4 zdecydowanie, jeszcze można posiekać w War Rock'a (darmowy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Counter Strike Source iiiii ..UT3 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) no ja wybieralem miedzy cod4, team fortress 2 i qw:enemy territory, zostalem przy tej ostatniej. nie zawiodlem sie, jednak takie buraki jak wrobel czy spontan, czy troche innych troli z W:ET, mieli wplyw na to, ze ludzie z et patrza na ta gre tak jak patrza. to jaka gre masz wybrac zalezy od tego co preferujesz. jesli rts, to mozesz zastanowic sie nad wc3, jesli typowo teamowe rts to wic calkiem fajny jest. jesli fpp to tu znow masz wybor. najlepszy teamplay oferuje qw:et, w ut3 za to 1v1 mozna najlepiej sobie pograc(tdm jak to tdm). cod4 to takie cos podobne do cs, fajna rozrywka. jesli chodzi o pilke nozna, to pes daje rade maksymalnie. po prostu zalezy kto co lubi i jak ma podchodzic do tej gry. Edytowane 9 Grudnia 2007 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 et:qw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...