b3herith Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam Otoz szukam napedu ktory dotychczas bezkopromisowo sprawuje sie najlepiej wedlug opini urzytkownikow. Prosze o pomoc. Pozdrawiam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...agrywarki%20ata] przeglądnij najpierw ten temat. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez boxer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 samsung SH-S182M lub Pioneer DVR-112D co o tym sadzicie ? jakie wyrazacie opinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Więc z Pioneer'em mam pośrednio styczność, gdyż posiadam ASUS 1608P3S, który jest tym samym co Pioneer 111 (nawet na takiego da się go przerobić, a nawet więcej - dodać mu LabelFlash). Jeśli chodzi o jakość zapisu - bardzo dobra. Lubi płytki SONY AccuCore (+). Moje Playstation 2 też jest zadowolone z jakości nagranych płyt :) Jedyne co bym zmienił w mojej nagrywarce to poziom generowanego hałasu ... jak się rozkręca to potrafi wyć :) Jeśli 112D jest równie dobra to mogę polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Rozgladnij się za LG H42/44 są to dobre nagrywarki, na sprawdzonym chipsecie Renesas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 samsung SH-S182Ma co o tym myslicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Polecam tego samsunga. Sam go mam i wybierałem spośród wielu innych. Opierałem się na wielu testach, tematach na forum specjalistycznych serwisów i wybrałem własnie Samsunga. Nagrywara jest cicha, ma znakomitą korekcję błędów. Jest idealnym rozwiązaniem jako napęd którego głównym zadaniem byłby odczyt płyt zarówno DVD jak i CD. Do dobrej jakości nagrywania potrzebuje lepszych nośników (Verbatimy są ok). Jeśli nagrywasz dużo na niekoniecznie dobrej klasy nośnikach to weź Pioneera, ale licz się z gorszą korekcją i wyższą głośnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 samsung SH-S182Ma co o tym myslicie ? a czemu nie chcesz kupic Samsunga SH-S203J mam S203B to samo tylko na Sata i imho niezła nagrywarka looknij w temat o nagrywarkach Sata tam masz testy. Mysle że na dzień dzisiejszy nie warto juz brać S182 chyba że masz na oku uzywkę z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 dlatego ze to prezent dla dziewczyny ktora niema sata ;-) osobiscie wybralbym narywarke jedynie w sacie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Sorry chodziło mi o model SH-S202J , jest on na EIDE ale poszperałem dokładniej w necie i nie jest wiadomo czy nagrywa tak samo dobrze jak S203B , ma troche inną płytkę w sumie ale nie jestem pewien czy róznica tkwi tylko w interfejsie. Więc lepiej nie brac w ciemno. A więc jak koelga wyżej napisał wcześniejszy model Samsunga 183 lub i co do tego jestem pewien LG H42/44 na Pata na chipsecie Renesas takim jak w mojej ukochanej H62N :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 zamowilem dzisiaj LG H44N, odbiore go jutro - boxer jak myslisz warto ?;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Ja mysle że nie warto... Słaba korekcja błędów, słaba jakość zapisu... Ale to Twój wybór- trzeba było wcześniej poczytać testy tej i innych nagrywarek w sieci. Edytowane 13 Grudnia 2007 przez QRVICH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) YY QRVICH a co bys zaproponowal z tego co jest obecne na rynku ? mam mozliwosc jeszcze zrezygnowac, problem ze ciezko dostac starsze modele u mnie w krakowie ;| np. tego samsunga S182M nima Edytowane 13 Grudnia 2007 przez b3herith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ja mysle że nie warto... Słaba korekcja błędów, słaba jakość zapisu... Ale to Twój wybór- trzeba było wcześniej poczytać testy tej i innych nagrywarek w sieci. a skad masz to info chyba nie z cdrinfo.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 mysle nad tym S182M ale niema go praktycznie nigdzie :| w vobisach maja za 120zl boxy a ja jednak szukam czegos tanszego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Każdy chwali swoje. Ja mam Samsunga od kilku misięcy i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) yyy :| nigdzie nie moge dostac tych modeli :( w moim miescie jakies cuda sie dzieja.A wiec moze: kupno jakiego napedu bedzie najoptymalniejsze, z tych obecnych ata na rynku. ? Moze samsung S202H ? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez b3herith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...