Gość Koko_ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Wszyscy powinni kojarzyć kultowy film „Powrót do przyszłości”. Na rynku dostępny jest gadżet, w który powinien się zaopatrzyć każdy właściciel De Lorean’a – strumieniowy kondensator maszyny czasu. Powinni go kojarzyć wszyscy fani tytułu. Jest to pełnej wielkości replika, która po podłączeniu do prądu świeci i miga podobnie jak filmowy oryginał. Szkoda tylko, że naprawdę nie przeniesie nas w czasie. Kosztuje 220 USD. Źródło: gadgetgrid.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) hehe, niezle dal maniakow choc bezuzyteczne a tak btw zawsze chciałem miec De'Lorean'a moze kiedys sobie sprawie sztuke ;] Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek7278 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ale po co mi taka rzecz tylko dla bajeru ten temat jest dosc nudny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 A po co w maluchu wlot powietrza na masce?? Do chlodzenia bagazu?? Moze zamontuja kiedys cos takiego w "pimp my car" czy jak to badziewie sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) A po co w maluchu wlot powietrza na masce?? Do chlodzenia bagazu?? żeby napoje było chłodne :) to chyba jednyne racjonalne zastosowanie :lol2: Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 @Koko_ : wiem że chcesz błysnąć w newsroomie PPC ale wyluzuj z bezsensownymi gadżetami. To nie jest forum o Golfie GTI czy inne moto, a właśnie o komputerach -> (ściślej) o ich podkręcaniu i nowościach z branzy IT. Wejdź na stronkę : http://www.echannelline.com/usa/ poczytaj, pownioskuj i podedukuj trochę i wysmaruj mi tu jakiegoś sensownego newsa. Było już tu kilku co się poślizgnęli w swym rozpędzie i raczej im to na dobre nie wyszło. Radze z dobrego serca, oraz z racji odbytych studiów i wysmarowania kilkuset artykułów w różnych gazetach, abyś na początek poszedł na jakość (vide "Wprost") a nie na ilość (vide "Fakt" - btw dobra translacja na angielski to chyba "Fucked" - prawda, że ładnie i rzeczowo?). Tak czy inaczej, postaraj się, a zaprawdę powiadam Ci trafić możesz z newsem na główną w glorii i chwale arta o kartach. Tym pozytywnym akcentem proponuję zamknąć topa. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...