860lacov Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jak w temacie. Pojawiła się w mikołajki nowa wersja tego świetnego programu. Wersja to 4.57, na którą trzeba było czekać od 2006-05-14 (pomijając bety oczywiście) Program można ściągnąć ze strony http://www.7-zip.org/ W każdym razie mam jedno pytanie. Przy kompresji można wybrać sobie opcję: Kompresuj współdzielone pliki. Żeby nie było to sprawdziłem w pomocy do czego to służy, ale niestety dalej nie wiem. W pomocy napisane jest: Compress shared files - Compress files open for writing by another applications. Niestety mimo tego, że wyrazy do przetłumaczenie nie są trudne to nie bardzo mogę ogarnąć jak działa to opcja. Jeśli ktoś wie to prosiłby, o wyjaśnionko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Otwórz jakiś dokument i spróbuj spakować go bez zamykania. Jeżeli nie zaznaczysz opcji, o którą pytasz nie będzie to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...