Dawid00 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam, chcialbym dodac do firewalla gre Call of Duty 2, ale nie wiem co tam mam wpisac: Musze dodac ta gre, poniewaz chce rozwiac moje watpliwosci do pewnej sprawy. To okienko znajduje sie w Panel sterowania/polaczenia sieciowe/zapora internetowa/ustawienia jakos tak, jakby ktos nie wiedzial. Pozdrawiam. PS. Mozna podac jeszcez ustawienia cod4, jakby ktos mogl. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zmien firewalla albo zainstaluj SP2. Ten w SP1 się do niczego nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Rozumiem, ale nie wie ktos jakie porty ustawic pod COD2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 28960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 rany zainstaluj sobie cos normalnego a to wyłącz...windows firewall to nie firewall, tylko sito z okami wielkosci studni... np comodo firewall, kerio, albo chociaz zonealarm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 rany zainstaluj sobie cos normalnego a to wyłącz...windows firewall to nie firewall, tylko sito z okami wielkosci studni... np comodo firewall, kerio, albo chociaz zonealarm... To akurat wiem, ze ten firewall gowno daje, ale musze cos zobaczyc dlatego mi to bylo potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...