mbw Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Tak samo jak Wy jestem fanem seriali Ciekawi mnie jednak z jakich stron korzystacie jeśli chcecie się coś o nich dowiedzieć. Ja obecnie korzystam: www.mseriale.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 google.pl - najlepsza strona o serialach, szukając unikać wszystkiego co ma w adresie *.pl lub jest w języku polskim(z niewielkimi wyjątkami...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Strona z ktorej korzystram www.tv.com daty premier streszczenia i oceny odcinkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Serialopedia: http://serialopedia.pl/tv/Strona_główna Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Każdy większy serial ma swoją stronę, i swoje forum. Tam najlepiej zakoczować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...