MalcolmX Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, Pomożcie, mam taki problem: wszedłem na stone http://www.extenzilla.org/scheda_estensione.php?id=334 zainstalowałem wtyczkę, nie wprowadzałem żadnego hasła, tylko ponownie uruchomiłem FF'a jak należało zrobić. Teraz jestem proszony o podanie hasła, którego nawet nie wprowadzałem! 8O Czy ktoś mi może napisać jak obejśc to? Nie chcę usuwać folderów, bo inaczej będe caly wieczór przywracał ustwaienia i zakładki oraz logował sie na strony.. (to już może od razy formata zrobie? 8O ) Może ktoś zna włoski a tam na stronce jest mowa od domyślnie ustawianym haśle? ps. wiem, śmierdzi to próbą jakiegoś włamu, ale na swój komputer sie włamywac chyba nie muszę? :) p0zdrawiam. Edytowane 8 Grudnia 2007 przez MalcolmX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Uruchom Firefox w trybie awaryjnym i odinstaluj ten dodatek. Do tego cytat ze strony tego dodatku mowi sam za siebie: "protection like this is very weak and a smart user can bypass it easily" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 no tak, stupid question 8O Do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...