Yogi311 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam Jak w temacie mam do przeznaczenia około 200zł ( najchętniej nie więcej niż 150zł ). Chce sie poradzić właśnie w tej kwestii ponieważ nie bardzo sie na tym znam, a nie mam już siły korzystać z mojego wzmacniacza gitarowego HCM65R xD. oczywiscie zeby nie było zbyt łatwo mam na stanie również dwie dźwiękówki: - Integra z IP35 7.1 HD Audio - Creative Sound Blaster 1024 4.1 kompletnie nie wiem co mam do tego wybrac i jak juz wybiorę z ktorej karty korzystac. czekam na wszelkie porady do ktorych najprawdopodobniej zastosuje sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 dzięki za niepomocna dlon, wybor padl na logitech X-230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 A niema za co, na przyszłość radze używać "szukaj" i poczytać przyklejone tematy, to może przyszłe twoje zakupy będą bardziej trafne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 A niema za co, na przyszłość radze używać "szukaj" i poczytać przyklejone tematy, to może przyszłe twoje zakupy będą bardziej trafnew takim razie co polecasz skoro uwazasz ze x-230 to zly wybor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 w takim razie co polecasz skoro uwazasz ze x-230 to zly wybor?Genius 1250X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Genius 1250Xa gdzie mozna kupic takie glosniki? mozesz podac link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 a gdzie mozna kupic takie glosniki? mozesz podac link? http://www.allegro.pl/item282372686_glosni...o_fvat_wwa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item282372686_glosni...o_fvat_wwa.htmla ja nie moglem ich wyszukac nigdzie w dostepnosci:) niestety nie mialem okazji ich posluchac ale moze znajdzie sie ktos kto sluchal zarowno jednych jak i drugich i wypowie sie na ten temat bo ja stoje wlasnie przed wyborem pomiedzy tymi dwoma. (jezeli mozna je w ogole porownac bo jeden zestaw jest 2.0 a drugi 2.1) Uzywac ich bede tylko i wylacznie w grach wiec prosze pod tym katem sie wypowiadac Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Tapio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tutaj najtaniej http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...HF1250X_20.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...