OCMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Moj config:AthlonXP2000+258mb+hdd(WD 80GB Z 2 MB CASHEM).Instaluje jakas aplikacje (gre czy cos innego) komp mi zwalnie tak ze gdy podczas ten operacji wloncze winampa to sie muzyka tnie a jak wloncze *.avi to tesz zwalnia.Innym razem kiedy kopiuje dane z partycji na partycje i cos innego zaczne robic zaraz strasznie zwalnia i zaczyna mielic jak szalony.Co może być tego powodem? WInXP wlasnie na swiezo zainstalowany,bios na default,w tle praktycznie wszystko powylanczane (poza tym co musi byc wlaczone).A i tak jest od poczatku kupienia kapa, co JEST? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A zainstalowales Via 4in1 ?????Bo jesli nie to normalka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 oczywiscie ze mam zainstalowane via 4in1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 oczywiscie ze mam zainstalowane via 4in1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a moze masz HDD i jakis naped na jednej tasmie jesli tak to to tez moze byc przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 hmm ja mam 2 dyski na jednym IDe i CDrom + burner na 2 i wszystko cool chodzi. Oddaj dysk to serwisu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 hmm ja mam 2 dyski na jednym IDE i CDrom + burner na 2 i wszystko cool chodzi. Oddaj dysk to serwisu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 hmm ja mam 2 dyski na jednym IDE i CDrom + burner na 2 i wszystko cool chodzi. Oddaj dysk to serwisu :P SORRY ZA FLOOD :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Jesli juz to jest to raczej wina plytki a mianowicie kontroler sobie nie radzi!! Wiec napisz jakie masz MOBO??No i oczywiscie odp na moje poprzednie pytanie :)Jesli juz to jest to raczej wina plytki a mianowicie kontroler sobie nie radzi!! Wiec napisz jakie masz MOBO??No i oczywiscie odp na moje poprzednie pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 MAsz Norton Antivirus ?? wyłącz opcje Auto- Scan czy coś takiegho po prostu ZDEAKTYWUJ i sprawdź wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 A jakie masz uzycie proca podczas kopiowania z partycji na partycje ?? A jezeli chodzi o to co moze powodowac te spowolnienie to, albo kontroler zwalony albo Tasme wymien . POzatym sprawdz dysk u kumpla , bo watpie zeby WD cos zwalilo . Pozatym rada jak podajesz config kompa to podawaj wszystko ( szczegolnie plyte glowna ) . A i jeszcze jedno , sprawdz przerwania , i zobacz czy na kanalach Ide niema innych urzadzen . Pozatym sprawdz czy dysk napewno dzialaja w Ata 100 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...