Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam Mam u siebie stary LCD ( tzn 3.5 letni) LG L1730P 17" i chcialbym go wymienic na inny. I tak sie zastanawiam co brac , chyba na TN raczej nie skusze sie . Monitor sluzy przede wszystkim do internetu , prac biurowej (word exel) czasami ogladanie filmow , zdjec i czasami granie w jakies wyscigowki). Zastanawima sie nad model BENQ 93GP ( na MVA) ale takze chodzi mi po glowie cos lepszego np EIZO 1931 ( na S-PVA) tylko nie wiem czy sens tyle doplacac do tego co wyzej napsialem co robie przy kompie. Powiedcie brac tego BENQ 93GP czy cos innego ? wywalac wiecej kasy na cos innego , czy drozszy model naprawde duzo polepszy prace z jaka ma na codzien ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behemot Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 do jakosci zawsze warto doplacic, 5 lat gwarancji + gwarancja na pixele warta jest tej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) do jakosci zawsze warto doplacic, 5 lat gwarancji + gwarancja na pixele warta jest tej ceny no np EIZO nie daje dodatowej gwarancji na jakis jeden martwy subpiksel tylko jak inni producenci wedlug tej normy co do gwarancji to za 3 lata te 19" co teraz sa beda juz napwno przestarzale i bede chcial go opylic i kupic nowy a teraz wlasnie czy warto dokuplacic ale w kwestii jakosci obrazu - czy przy tych zastosowaniach co napisalem naprawde bedzie az taz duza roznica ? np tego co teraz mam (w opisie) kupowalem 3.5 roku temu , zaplacilem 1600zl :( i teraz spzredam go za gora 400zl a wtedy byl on bardzo super bo mial procesor graficzny f-engine Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Mr.Martin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 moze hp lp1965 (pmva). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 moze hp lp1965 (pmva). a co jest lepsze ? (Benq 93GP , HP LP1965, Belinea 1980 S2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...