Gkar Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Chcę sobie złożyć taniego kompa na AM2 i potrzebuje do tego taniej, stabilnej i pozwalającej na o/c mobo. Czekam na wasze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Tania czyli ile masz kasy? Tanie to pojęcie względne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Gigabyte na 6100 z dopiskiem S3, Foxconn A690GM2MA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Foxconn trochę trudno dostępny ;/. Kiedyś też się polecało abita NF-M2SV. szkoda że tylko 2 banki na pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 tak myślę 250 zł max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 taka jaką ja mam :) choć do OC to słsbo sie nadaje (prawie WOGÓLE) :( ale STABILNOŚĆ to ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gigabyte GA-MA69G-S3H. Stabilna i do oc takze sie nadaje ( wsio co trzeba to ma + chlodny chipset ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 hmm tak sobie przeglądam forum i znalazłem temat o DFI Infinity Nf Ultra II-M2 płyta mieści się cenowo w 250 zł ( 239 zł w ECS ) zapowiada sie ciekawie. Trochę czytania mnie czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Dfi to bardzo dobra płyta,super oc.Wg mnie warto ją brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 DFI OK, ale jak lubisz ciszę to niebieskiego zalmana na chipset mu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) DFI płytka niczego sobie. Po kilku min zabawy sempron 2800+ poszedł na 2,7ghz (standard) tak jak beka napisał niebieski zalman i masz ciszę. U mnie temperatura chipsetu nie przekroczyła 60st. C. Wiem, że niektórzy mają mniej, ale ja nie mam wentylowanej dobrze budy i komputer robi za kompa awaryjnego :) chociaż jak może będzie więcej testów nowego phenoma poprawionego i działającego na płytach z nForce 4 (niby ma działać, ale sprawdzał to już ktoś?) to może ustąpi miejsca sprzętowi w sygnaturce :lol2: o ile będzie wydajniejszy. Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 dzieki za pomoc. Zamówiłem tego dfi razem z procem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...