Sajrus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Drodzy panie i panowie, drodzy czytelnicy. Dziś oficjalnie stoi otworem przed wami nowy serwis o telefonii komórkowej. Zaczerpniecie tutaj dużo informacji o tej tematyce, poczytacie ciekawe artykuły najnowszych dzieł techniki czy też podyskutujecie na naszym forum. Zapraszamy was wszystkich do odwiedzania, z dnia na dzień serwis będzie rozkwitał :) Przy waszej pomocy na pewno zdziałamy wiele. Czas start! Zapraszamy na PhoneWorks.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nazwa... mogłeś się wykazać jakąś inwencją twórczą... podobieństwo do Techworks też na tyle duże, że nie mam słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Hmm, dlaczego miałem wykazywać się większą inwencją twórczą? Jak serwis należy do TechWorks - można powiedzieć że jest to jego "jakby" podstrona :D. Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Sajrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 i jak się pojedzie w dół to głupio wygląda taki pasek newsów po lewej jeno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 które mają zamiar udostępnić taki dostęp na planie swoich samolotów. Byłaby to pierwsza firma, która udostępniłaby tego typu łączność.kto to pisał? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nie trzeba jechac w dół zeby zobaczyc głupio wyglądający pusty srodek http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 Zaczerpniecie tutaj dużo informacji o tej tematyce,Bardzo duzo... poczytacie ciekawe artykuły najnowszych dzieł technikiWole czytac artykułu pisane przez ludzi a nie najnowsze dzieła techniki. Zapraszamy was wszystkich do odwiedzaniaOdwiedzilismy, zobaczylismy, więcej nie wrócimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 SGJ że tak spytam stronę oceniasz dzięki validatorowi w3? Brawo :) Dlaczego środek jest pusty? Odpowiedź jest prosta (mała liczba recenzji), przy większej ilości artykułów przejdą one na prawą kolumnę. Identycznie jak jest w TechWorks.pl i tym samym zostanie zapełniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Jak sie nie ma czym zapełnic strony to sie robi tak, aby cos tam było a nie jakies dziury. A co do validatora to błędy przy HTML 4.01 duzo mówia o stronie, a raczej jej twórcach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Pochwaliłem laya z TW, lecz ten mi się nie podoba. Ten niebieski jest po prostu brzydki. Szukajcie innego koktajlu kolorów ;] //Historia serwisu prowadzi do nikąd. Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Top strony jest straszny, takie rzeczy sie robi podczas nauki podstaw photoshopa imo. To teraz kilkak rad: Napis "Jeśli chcesz aby Twoja reklama tu widniała, kliknij tutaj i dowiedz się więcej." powinien być w jednej linii a zajmuje 2 wersy nie wiadomo czemu i przez to robi się już całkiem spora dziura między reklamą a publikacjami. Sam napis 'REKLAMA' powinien być nad bannerem. Logotyp jest w takim miejscu że aż prosi się o zlinkowanie go do strony głównej. Ogólnie nie podoba mi się. Mówię cały czas o designu,, bo zawartości strona właściwie w ogóle nie ma. Trzeba było najpierw chociaż trochę zapełnić działy a nie ruszać z pustą stroną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Jak na początek to jest ok. Mam nadzieję, że powiązanie z techworksem to wystarczająco dużo, żeby wszystko wypaliło. Anway życzę sukcesu. PSAle grafikę na topie moglibyście zmienić na bardziej ambitną ;-) Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Grafikę na topie? Chodzi o te mało ambitne telefoniki? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja. Dajcie coś el0stylowego. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Kolorystyka portalu po prostu odrzuca ;) myślę ze powinniście pomyśleć bardzo poważnie nad jej zmiana Puste miejsce dla artykułów powinno zostać czymś zapełnione, bo na pierwszy rzut oka wygląda jakby na stronie był błąd :D Ocena tak kolo +3 /5 Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Andiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...